MONATIK, Єфросиніна, Глущенко показали кадри зі шкільної лінійки дітей

Українські зірки показали своїх дітей-школярів.

instagram.com/yamo4ka

Першого навчального дня, який цього року припав на 2 вересня, українські знаменитості супроводжували дітей до школи та показали кадри зі шкільної лінійки. У соцмережах вони публікують знімки зі спадкоємцями і дякують силам оборони за можливість здобувати освіту дітям.

MONATIK

Співак Діма Монатик (MONATIK) із дружиною Іриною за традицією разом відвели дітей до школи у перший навчальний день. Пара опублікувала у соцмережах фото зі спадкоємцями, зняті під час урочистої лінійки у Новопечерській школі у Києві.

Антоніна Хижняк

Син зірки серіалів "Слід" та "Спіймати Кайдаша" Антоніни Хижняк Максим цього року пішов до 2-го класу. З цієї нагоди артистка показала у соцмережах кадри з урочистої лінійки та зазначила, що на сьогоднішнє покоління дітей випало багато труднощів, адже їм доводиться здобувати освіту у воєнний час.

- Після такої важкої ночі ледь встали до тієї школи, але добре, що встигли відчути момент «ось воно, Максим пішов у 2 клас». Так шкода діток, які зростають у війні. На їхнє покоління вже випало чимало, і Бог його знає, що чекає попереду. Дуже хочеться вірити у краще, тому і продовжуємо жити, навчати дітей, працювати, бо іншої України ми не маємо. А головною цінністю є люди, НАРОД. І діти, з яких народ починається. Так само, як він колись починався і з вас. PS Хотілося б більше чути україномовних дітей, але розумію що все йде з родини, тож… Висновків не буде, на 3 році повномасштабною вже всі давно мали зробити свої власні, – зауважила Антоніна.

Альона Омаргалієва

Співачка Альона Омаргалієва у перший день нового навчального року виклала в соцмережах серію знімків їхнього із Тамерланом сина та показала свої архівні кадри зі школи. Спадкоємець пари Тимур цього року пішов до 5-го класу.

- Знайдіть відмінності. Вже 5-й клас, – написала Альона.

Ксенія Мішина

Акторка Ксенія Мішина опублікувала у блозі кадри зі шкільної лінійки сина Платона та поділилася своїми спогадами про те, якими у дитинстві були її перші дні нового навчального року.

- Перше вересня завжди повертає мене у дитинство, коли все було простіше і, здається, зрозуміліше. Пам'ятаєте, як ми гризли крейду на перервах, ходили у чорно-білій формі та вважали своїм героєм класного керівника, який мав 40 учнів? Сьогодні все поступово змінюється: тепер на перервах нове покоління займається робототехнікою, вибирає одяг за настроєм та має індивідуальний підхід від тьютора та психолога. І це далеко не всі плюшки, – написала Ксенія.

Анатолій Анатоліч та Юла

Телеведучий Анатолій Анатоліч та його дружина, піар-менеджер Юла, супроводжували дочок на урочистій лінійці у школі. У соцмережах пара подякувала силам оборони за захист та можливість їхнім дітям відвідувати школу.

- Дякуємо силам оборони за можливість нашим дітям відвідувати школу. З розумінням реалій, але з оптимізмом та вірою в майбутнє. Цінність просто бути у своїй школі зараз неймовірна. Вчитися, працювати, захищати, жити, - зазначило подружжя.

Яна Глущенко

Акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко показала в Instagram кадри зі шкільної лінійки шестирічного сина Тамерлана, який цього року пішов у перший клас. Артистка та її чоловік Олег Збаращук привітали спадкоємця з новим етапом у житті та зазначили, що дуже ним пишаються.

- Наш першокласник. Сину, це новий етап твого життя і він буде дуже цікавим. Нові знання, друзі, знання. Ми з татом дуже любимо тебе і пишаємося твоєю людяністю, відвагою та харизмою. Хочу залишити тут свої спогади, щоб показати тобі через багато років ту стежку, з якої ти почав дорослішати. Ти найкращий у світі. Нехай Господь береже тебе. Через багато років ти щось зробиш корисне для своєї країни, ми в цьому впевнені, тому що з твоїм складом характеру ти зробиш усе по честі.

Тарас та Олена Тополя

Виконавці Тарас та Олена Тополя (Alyosha) провели синів у школу після ракетного удару по Києву. Артисти відзначили сміливість та стійкість нового покоління українців, які, незважаючи на воєнний час, прагнуть здобути знання.

– Перший дзвінок, на який українські діти прокинулися від вибухів. Діти, які за 2,5 роки повномасштабної війни навчилися розрізняти звуки «виходів» та «прильотів». Які навчилися спати в укриттях та на станціях метро. Це ті самі діти, які радісно надягають свої святкові вишиванки та сміливо крокують на свято Першого дзвоника. Нове покоління маленьких українців вирушає назустріч знанням, дружбі та сміху. Тому що нас можна злякати, можна збити з ніг, але зупинити нас неможливо. Ми прагнемо перемоги та миру, які обов'язково отримаємо! Вчіться сумлінно, старанно набувайте знань - адже це світло, яке переможе пітьму.

Андрій Джеджула

Син шоумен Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос новий навчальний рік розпочав у Києві. У спадкоємця ексзакоханих навчання у школі розпочалося за тиждень до 1 вересня.

– У нас уже тиждень навчання! Але будемо як усі! Ну помчало! Сину! З Богом! Не знаю як ви дорослі, а я б ніколи не хотів знову до школи, в Універ з радістю, ще б по колу разів зо два сходив би! Батьки та учні вітаю вас! Всім терпіння, – написав Джеджула.

Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна показала кадри зі шкільної лінійки 10-річного сина Олександра, який навчається у Новопечерській школі у Києві. Через війну в Україні спадкоємець зірки понад рік проходив навчання дистанційно, оскільки мешкав у Польщі разом із бабусею. У лютому 2024 року інтерв'юер зізналася, що ухвалила рішення повернути сина до України.

– Твій перший урок ми закріпили сьогодні вночі під вибухи. Синочок - завжди з презирством ставитися до країни, яка змушує тебе щоночі плакати. А тепер у четвертий клас, – розповіла Маша.

Андрій Ісаєнко

Зірка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Андрій Ісаєнко також відвідав шкільну лінійку дочки Марії та відзначив сміливість українських дітей, які, незважаючи на ранкові ракетні удари по Києву, радіють зустрічі з друзями та новому навчальному року.

- Мені здається українці вже навчилися жити попри все! І сьогоднішній ранок тому приклад. Незважаючи на «вітання» від дегенеративного сусіда з першим днем ​​у школі, незважаючи на важкий ранок, незважаючи на вибухи, незважаючи на хворобливе дитяче «мені страшно», наші діти йдуть до школи, радіють зустрічі зі своїми шкільними друзями, продовжують навчатися та продовжують жити ! І звичайно, величезна подяка нашим захисникам, завдяки вам багато українських дітей сьогодні пішли в українську школу!

Юрій Горбунов та Катя Осадча

Подружжя Юрій Горбунов та Катя Осадча відправили сина Івана до 2-го класу та привітали дітей-школярів та їхніх батьків з новим навчальним роком.

– Ми вже у другий клас! Вітаємо всіх першокласників і всіх, хто сьогодні пішов до школи незважаючи на важку ніч. Діти, ви будете краще за нас усіх і ви житимете в кращій країні світу і будуватимете Україну для своїх дітей! - написала Катя Осадча у соцмережах.