Бред Пітт прийшов на прем'єру фільму "Вовки" у Венеції разом із новою коханою

Організатори фестивалю доклали зусиль, щоб графіки Пітта з його ексдружиною Анджеліною Джолі не перетиналися.

Getty Images

Голлівудський актор Бред Пітт та його нова дівчина Інес де Рамон вперше з'явилися на публіці як пара. Закохані відвідали прем'єру фільму "Вовки" на Венеційському кінофестивалі, позуючи на червоній доріжці, тримаючись за руки.

Артист з'явився перед папарацці у чорному костюмі зі штанями-кльош, а його обраниця – у білій сукні. Пара прибула на острів Лідо напередодні, у суботу, 31 серпня. Організатори фестивалю доклали зусиль, щоб графіки Пітта з його ексдружиною Анджеліною Джолі не перетиналися. Акторка відвідала 81-й Венеційський міжнародний кінофестиваль на два дні раніше, щоб презентувати новий фільм "Марія" про життя грецької оперної співачки Марії Каллас. То був перший за 17 років візит артистки на кіноогляд в Італії.

Про роман Бреда Пітта та дизайнера прикрас Інес де Рамон заговорили після концерту Боно у листопаді 2022 року. Через кілька тижнів вони разом відвідали прем'єру фільму "Вавилон" у Лос-Анджелесі та афтепаті на честь виходу картини Пітта. У лютому 2024 року інсайдер повідомив виданню People, що пара почала жити разом у будинку актора.

Водночас відносини Пітта з сім'єю за останній рік сильно погіршилися. Артист продовжує вести судові позови за майно та опіку над неповнолітніми дітьми з Анджеліною Джолі, незважаючи на те, що у 2019 році їм вдалося розлучитися без особливих проблем. У 2022 році Джолі звинуватила Пітта в домашньому насильстві щодо неї та дітей, що й призвело до їхнього розлучення. Більшість дітей пари досі не спілкуються з Бредом, а троє доньок ексзакоханих навіть відмовилися від прізвища батька на користь Джолі.