Актор серіалу "Затока Доусона" Обі Ндефо помер у віці 51 року

Останні п'ять років артист викладав йогу та не з'являвся на телеекранах після автомобільної аварії, внаслідок якої втратив обидві ноги.

wikipedia.org

Американський актор Обі Ндефо, актор, який зіграв Боді Уеллса в серіалі "Затока Доусона", помер у віці 51 року. Про те, що артиста не стало, повідомила його сестра у Facebook, пише Deadline.

- Серце розривається від втрати мого молодшого брата, і я знаю, що він нарешті знайшов спокій, - написала родичка Обі в пості.

Що стало причиною його смерті, наразі невідомо. У 2019 році Ндефо втратив обидві ноги внаслідок наїзду автомобіля в Лос-Анджелесі і пересувався за допомогою протезів та на колісному кріслі. З того часу він зосередився на своєму здоров'ї та відновленні, залишаючись активним вчителем йоги протягом багатьох років. Крім того, актор створив власний подкаст про те, як пережити серйозну травму, щоб допомогти іншим. Ндефо також заснував некомерційну організацію Arts Alliance for Humanity, яка підтримує художню освіту у державних школах та спільнотах.

- Це просто жахливо, що зі мною сталося, навіщо мені підсилювати це, почуваючись погано через це? - розповідав актор про свій світогляд після аварії в інтерв'ю газеті Los Angeles Times.

Обі розпочав свою кар'єру в Голлівуді після закінчення театральної школи Єльського університету. У середині 90-х він зіграв невеликі ролі в таких серіалах "Зоряний шлях: Глибокий космос 9", "Шоу Джеймі Фокс" і "Третя планета від Сонця". Найбільшу популярність йому принесла роль Боді Уеллса, швагера Джоуї Поттер у серіалі "Затока Доусона", в якому він знімався з 1998-го по 2002 рік. Його також знають за ролями у серіалах "Зоряний шлях: Вояджер", "Поліція Нью-Йорка", "Морська поліція: Лос-Анджелес".