На відкритті Ukrainian Fashion Week 50 представників індустрії моди звернулися до світу

Українські дизайнери, учасники програми NEW NAMES та редактори глянцю зібралися разом на сходах Українського дому на Європейській площі.

fashionweek.ua

Перед стартом Українського Тижня моди (Ukrainian Fashion Week), який цього року проходитиме з 1 по 1 по 4 вересня у "Мистецькому арсеналі", 50 представників fashion-індустрії зробили спільну заяву до миру. Про це повідомляється на сайті Ukrainian Fashion Week.

Українські дизайнери, учасники програми NEW NAMES та редактори глянцю зібралися разом на сходах Українського дому на Європейській площі, тримаючи в руках таблички з різними гаслами, серед яких "Сміливо створюйте майбутнє", "Ми проектуємо надію, незважаючи на війну". Ця подія є символом єдності українців, єдності індустрії, відданості ідеалам свободи та віри у майбутнє нашої країни.

– Війна триває. Але ми живемо у цій війні, ми боремося за перемогу. Ми працюємо заради сьогодення та майбутнього. І голос України має бути почутим, - прокоментувала подію Ірина Данилевська, генеральний директор Ukrainian Fashion Week.

Це перший Тиждень моди, який проводиться в Україні від початку повномасштабної війни. Останні два роки UFW проводила покази та презентації у світових столицях моди у співпраці з іншими оргкомітетами та організаціями. Цього разу свої колекції представлять понад 50 українських дизайнерів, серед яких RUSLAN BAGINSKIY, LITKOVSKA, FROLOV, BOBKOVA, PASKAL, NADYA DZYAK, TG Botanical, COAT, GASANOVA, GUNIA Project та KSENIASCHNAIDER.

Останній Тиждень моди в Україні проходив ще до повномасштабного вторгнення РФ - з 3 по 6 лютого 2022 року. Тоді Ukrainian Fashion Week відзначав своє 25-річчя.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ukrainian Fashion Week (@ukrainianfashionweek_official)