Учасник "Левів на джипі" Андрій Лузан закінчив військову підготовку та склав присягу

Гуморист завершив курс базової військової підготовки.

t.me/luzannn_a

Комік та співзасновник гумористичного каналу "Леви на джипі" Андрій Лузан закінчив військову підготовку і склав присягу з обіцянкою ніколи не зрадити Україну та український народ. Про це Лузан повідомив у соцмережах, показавши кадри з полігону та грамоту.

– Служу українському народу. БЗВП позаду. Пройшов із шевроном LNJ. уже хочеться десь залетіти на зйомочки перед фаховою. Так шо чекайте, - зазначила Андрій.

Про своє рішення мобілізуватися Андрій розповів у прямому ефірі в соцмережах на початку липня, а за кілька тижнів вирушив на полігон, де близько місяця проходив військові навчання. Гуморист повідомив, що хоче служити у Силах безпілотних систем (СБС).

Лузан родом із Києва. Закінчив Київський національний університет ім. Карпенка-Карого за спеціальністю “актор театру та кіно”. 2008 року дебютував у кіно, зігравши фільмі “Школа”, який одразу приніс йому визнання. Грав у "Лізі Сміху" у складі команди "Крупа", а потім разом з учасниками команди Миколою Зиряновим та Валентином Міхієнком заснував YouTube-канал "Леви на джипі". Команда також їздить у благодійні тури Україною та збирає кошти на потреби української армії. Раніше зустрічався з акторкою "Жіночого кварталу" Лерою Товстолес.