У Куп'янську росіяни атакували дроном патрульний автомобіль, загинув один поліцейський

Ще двоє співробітників поліції зазнали поранень.

facebook.com/lutskpolice

У Куп'янську Харківської області російська армія запустила безпілотник по поліційному автомобілю, у якому перебували троє людей. В результаті отримали поранення троє співробітників правоохоронних органів, один із яких помер у лікарні. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

- Старший інспектор роти №2 батальйону №1 полку поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції у Харківській області капітан поліції Олександр Попович помер 31 серпня у лікарні від тяжких осколкових поранень, - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, трагедія сталася у Куп'янську увечері, 31 серпня. Російський FPV-дрон атакував службовий автомобіль, у якому перебували троє поліціянтів. Усі вони отримали осколкові поранення та були госпіталізовані. Попри зусилля лікарів, життя 44-річного Олександра обірвалося.

– Близько 20 років життя Олександр Попович служив в органах внутрішніх справ, служив українському народові. Під час повномасштабного вторгнення РФ до України виконував свої професійні обов'язки, долучався до гуманітарних місій в одному із найнебезпечніших районів Харківської області, - зазначили у відомстві.