Чоловік Маші Єфросініної отримав нагороду від головнокомандувача ЗСУ

Інтерв'юер показала бойову нагороду чоловіка за успішне виконання завдань на фронті.

instagram.com/mashaefrosinina

Чоловік Маші Єфросиніної Тимур Хромаєв отримав бойову нагороду від головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського - нагрудний знак "Срібний хрест". Відповідну відзнаку вручають за виявлену мужність та успішне виконання завдань на фронті. Про це телеведуча розповіла в Instagram, зазначивши, що пишається чоловіком.

- Своїми діями ти даєш мені віру, що ми встоїмо. Даєш впевненість, що обнуливши одне життя, можна почати нове і досягти успіху. Пишаюся неймовірно, коханий, – уточнила інтерв'юер.

У червні 2022 року чоловік Єфросиніної поставив її перед фактом, що пішов добровольцем на фронт і кілька місяців провів під Херсоном та Кривим Рогом. Хромаєв став командиром роти 112-ї окремої Київської бригади територіальної оборони - підрозділу, який займається радіоелектронною боротьбою (РЕБ), виведенням з ладу систем зв'язку, управління та розвідки супротивника.

Сама Маша з початку повномасштабного вторгнення РФ перебувала у Києві, потім разом із дітьми поїхала до Львова, а згодом до Європи. Якийсь час телеведуча жила на дві країни – Україну та Польщу. У лютому 2024 року Єфросніна зізналася, що ухвалила рішення повернути 10-річного сина в Україну.