Фіналістка "Супер топ-модель по-українськи" Даша Майстренко вийшла заміж

Модель та її обранець влаштували затишну церемонію у родинному колі та найближчих друзів.

instagram.com/vicky_mare

Фіналістка шоу Нового каналу "Супер топ-модель по-українськи" Даша Майстренко вийшла заміж. Модель та її обранець Вадим Сергієнко пов'язали себе узами шлюбу у київській церемоніальній залі на ВДНГ. Пара влаштувала затишну церемонію у колі родини та найближчих друзів. Кадрами з весілля наречена та її подруга, блогер Вікторія Маремуха поділилися у соцмережах.

Для весільної церемонії Даша обрала сукню з корсетом та пишною спідницею, а її голову прикрашала фата із вишивкою. Коханий Майстренко віддав перевагу чорному смокінгу.

– 30.08.24. Ласкаво просимо до нашого нового розділу життя, - підписала відео в Instagram Майстренко.

Даша та Вадим разом понад два роки. До зустрічі з коханим модель два роки прожила в Італії та була у стосунках з італійським режисером Томмазо Аньєзе. Перед початком карантину дівчина повернулася до України, її стосунки з іноземцем закінчилися під час зйомок "Суперсезону".

Майстренко прославилась завдяки участі у третьому сезоні проєкту "Супермодель по-українськи", де дійшла до фіналу. Тоді перемога дісталася Маші Гребенюк, проте шанувальники Даші вважали справжньою переможницею саме її. У 2021 році модель взяла участь у проєкті "Супер топ-модель по-українськи", де за перемогу боролися учасниці всіх шести сезонів шоу. Даша увійшла до трійки фіналісток, але поступилася перемогою Тетяні Брик.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ᴅᴀʀɪᴀ ᴍᴀɪ (@daria.mai)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Новий канал (@novy_channel)