Klavdia Petrivna таки зняла маску та капелюха на концерті в Палаці Спорту. Але є нюанс

Співачка-інкогніто Klavdia Petrivna провела перший сольний концерт у Палаці спорту.

Співачка-інкогніто Klavdia Petrivna провела перший сольний концерт у Палаці спорту. Головна інтрига вечора полягала у тому, чи покаже артистка своє обличчя. Спойлер: не зовсім. 

Першу половину концерту Klavdia Petrivna виступала у двох капелюхах, за якими розгледіти обличчя було неможливо. Потім на сцені показали відеозвернення, у якому співачка роздумувала над тим, як її образ сприймають критики та прихильники.

- "Клавдія, Клавдія, та хто ж така ця Клавдія, я її не буду слухати, поки вона не зніме капелюха. Петрівна, будь ласка, не відкривайте обличчя, бо зникне інтрига і буде не так нецікаво". Я читала кожен ваш коментар і старалась прислухатись абсолютно до всіх. І сталося так, що дуже логічно, я заплуталась. Тому, під час поїдання слушних порад від слушних людей, під час глибоких роздумів, я врешті-решт вирішила - критику залишаю критикам, а я піду своєю дорогою. Мій шлях колись порине в темноту. Побачимося колись в останній раз. А зараз я для вас, а ви для мене. Тут. Без капелюха і без прикрас, - сказала Klavdia Petrivna.

Після цього відеоперформансу Klavdia Petrivna з'явилась на сцені у перуці та окулярах замість капелюха та маски. Тому обличчя співачка все ж показала лише частково. 

Окрім Klavdia Petrivna, на сцені виступили Артем Пивоваров, гурт TVORCHI та Маша Кондратенко (вона точно не Klavdia Petrivna). Також співачка зі сцени закликала звільнити з полону військових Азову.

За чутками, під образом Klavdia Petrivna ховається дівчина на ім'я Соломія Опришко. Проте сама Klavdia Petrivna на концерті своє реальне ім'я не розкрила.