Єфросиніна привітала чоловіка з річницею шлюбу зворушливим постом

Інтерв'юер у річницю весілля згадала історію знайомства з чоловіком, звички кожного та знакові моменти життя.

instagram.com/mashaefrosinina

Телеведуча та інтерв'юер Маша Єфросиніна та її чоловік Тимур Хромаєв 30 серпня святкують 21-шу річницю шлюбу. На честь свята Єфросиніна присвятила коханому зворушливий пост у соцмережах, згадавши історію їхнього знайомства, звички кожного та знакові моменти життя.

- Ми познайомилися на вулиці, і вже наступного дня ти …ні, не подзвонив мені - ти загубив телефон з моїм номером.. Ми поїхали вперше на відпочинок вдвох в Іспанію, і повернулися звідти не стрункіші та засмаглі від нескінченної пристрасті, а по плюс пʼять від нескінченної сангрії, бо під неї в нас складалися перші душевні розмови.. В наших подорожах ти любиш аутентичні заклади з домашню локальною кухнею, а я красиві ресторани.. Я можу закинутись зранку на ходу бутербродом із сиром, а ти перевертаєш наші сніданки на магію з білковими омлетами та моїми улюбленими підсмаженими хлібними корочками.. Я обожнюю наряджатися та годинами збиратися, а ти береш сорочку, що лежить зверху. В день нашого казкового весілля ми вирішили святкувати його кожні пʼять років, і жодного разу це не зробили.. Проте точно знаємо, що ще зробимо Ти був поруч під час обох моїх пологів, підтримував мене.. і дуже мило засинав під мій стогін від переймів, - написала Маша в Instagram.

У пості інтерв'юер також вкотре спростувала чутки про розлучення пари та заговорила про любов до чоловіка.

- 22 роки ти даруєш мені одні й ті самі троянди кольору червоного вина. Ми багато для кого дивна та несумісна пара, але нам це подобається… Тільки ми вдвох знаємо, за що пробачаємо одне одному все. Тільки ми двоє знаємо, що тримає наш шлюб вже 21 рік. Я пишаюся тобою сьогодні, як ніколи.  З річницею, коханий, - привітала чоловіка Єфросиніна.

Раніше телеведуча розповідала, що одного разу сім'я пережила кризу, під час якої вона розлучилася з чоловіком. Це сталося після народження дочки Нани. За словами Маші, тоді без скандалів та розборок вони з Тимуром почали жити окремо. Але через рік чоловік зробив перший крок назустріч. Після пережитої кризи Єфросиніна переглянула своє ставлення до родини та роботи та навчилася правильно розставляти пріоритети.