Принцеса Норвегії з нареченим-шаманом порушила королівський протокол на передвесільній вечірці

Закохані попросили гостей прийти в яскравому вбранні, щоб відповідати «сексуальній та крутій» темі вечора.

instagram.com/iam_marthalouise/hellomagazine.com

Принцеса Норвегії Марта Луїза та її коханий Дюрек Верретт, який називає себе «спадковим шаманом», напередодні весілля провели передвесільну вечірку. Пара вирішила відійти від королівського протоколу, організувавши тематичний захід у колі рідних та друзів. За традицією, подібні вечірки передбачають дрес-код у вигляді бальних суконь із закритими плечима та фраки, проте закохані попросили гостей прийти в яскравих вбраннях, аби відповідати «сексуальній та крутій» темі вечора. Про це пише журнал Hello, який опублікував ексклюзивні кадри пари.

52-річна спадкоємиця престолу з'явилася на вечірці у рожевій сукні з вирізом та асиметричним шлейфом від її бренду Hest, а її обранець – у рожевому костюмі. Образи пари доповнили ювелірні намиста. Рішення Марти Луїзи одягнути рожеву сукню - це данина поваги близькому другу та чоловіку фрейліни Анне-Карі Йоганнессен, з якою вона заснувала бренд. Чоловік був тренером її коней та помер від раку майже п'ять років тому.

- Вони єдині у своєму роді, - розповів про вбрання у коментарі виданню Дюрек.

Весілля пари відбудеться вже цими вихідними. Свято, на яке запрошено 350 гостей, пройде у курортному містечку Гайрангер на березі фіорду, включеного до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Про заручини закохані повідомили ще у червні минулого року. Заради Дюрека Марта Луїза відмовилася від обов'язків члена норвезької королівської родини. Після весілля шаман офіційно увійде до монаршої родини, але титул не отримає.

Дюрек Верретт пропагував ненаукові медичні практики, зокрема стверджував, що хворіти на рак - це вибір. У 2012 році він переніс операцію з пересадки нирки, а у 2023-му розповів, що поки не може піти до вінця і шукає донора, оскільки потребує пересадки другої нирки.

До стосунків з Верреттом принцеса Норвегії була одружена з письменником та художником Арі Беном. Від цього шлюбу вона має трьох доньок. Пара розлучилася у 2017-му. Через два роки Арі Бен, який страждав на депресію, наклав на себе руки напередодні Різдва.