Вночі Росію атакували 18 безпілотників, є руйнування поблизу аеропорту в Калузі

Також дрон прилетів у колишній завод Volkswagen.

facebook.com/GeneralStaff.ua?locale=ru_RU

Міноборони Росії заявило, що протягом минулої ночі РФ атакували 18 безпілотників. Усі їх нібито збили сили ППО. А місцеві Telegram-канали пишуть про руйнування поблизу міжнародного аеропорту в Калузі, де збили два дрони.

- Черговими засобами ППО знищено вісімнадцять українських безпілотних літальних апаратів. Одинадцять БпЛА збиті над територією Брянської області, чотири - над Калузькою областю, два БпЛА знищено над територією Республіки Крим та один - над Бєлгородською областю, - йдеться у повідомленні Міноборони.

Тим часом російські Telegram-канали пишуть, що два БпЛА збили на підльоті до міжнародного аеропорту в Калузі і є руйнування. Також дрон прилетів у колишній завод Volkswagen, який нещодавно відкрився після зміни німецького власника. Завод розташований за п’ять кілометрів від аеропорту, жертв немає.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив, що дронами були атаковані три населені пункти регіону - села Петрівка, Бочківка та селище Горьковське. Пошкоджені приватні будинки та сільгосппідприємство.