Анджеліна Джолі розплакалася після восьми хвилин овацій на Венеційському кінофестивалі

На кіноогляді артистка презентувала фільм про грецьку оперну співачку Марію Каллас.

Getty Images

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі розплакалася після восьми хвилин овацій на Венеційському кінофестивалі. Глядачі обдарували зірку бурхливими оплесками після прем'єри фільму Пабло Ларраїна "Марія", в якому вона зіграла роль грецької оперної співачки Марії Каллас. Кадрами з кінопоказу поділився у соцмережах світський репортер Кріс Гарднер.

На прем'єрі фільму Анджеліна з'явилася у бежевій сукні від Tamara Ralph без бретельок, доповнивши образ хутряною накидкою та туфлями з масивним підбором сріблястого кольору. Напередодні на пресконференції фільму Джолі розповіла, що підготовка до ролі знаменитої співачки зайняла сім місяців. Саме стільки їй знадобилося часу на роботу з оперними співаками та тренерами, щоб освоїти поставу, дихання та рухи Марії Каллас.

- Усі тут знають, що я страшенно нервувала. Я готувалася майже сім місяців, бо коли працюєш з Пабло, не можна нічого робити напівсили. Він вимагає, щоб ви дійсно працювали, навчалися і тренувалися, - цитує зірку The Hollywood Reporter. - Занурення в оперу стало «терапією», якої я навіть не підозрювала, що потребую. Я навіть не уявляла, як багато я стримувала у собі і не випускала назовні. Тож складність полягала не в техніці, а емоційному досвіді - знайти свій голос, бути у своєму тілі, висловлювати себе. Ви повинні віддати кожну частинку себе.

Заснований на реальних подіях фільм "Марія" розповідає про бурхливу і трагічну історію життя однієї з найвидатніших оперних співачок світу Марії Каллас в останні дні її життя в Парижі в 1970-х роках. Напередодні стало відомо, що Netflix придбав права на дистрибуцію фільму в США. Чи вийде картина у кінотеатрах України, наразі невідомо.

Анджеліна Джолі прибула на 81-й Венеційський міжнародний кінофестиваль днем ​​раніше. Це перший за 17 років візит акторки на кіноогляд до Італії. Востаннє Анджеліна Джолі відвідувала червону доріжку Венеційського кінофестивалю у 2007 році, коли була одружена з Бредом Піттом. Очікується, що колишній чоловік акторки також з’явиться на фестивалі. Проте організатори доклали зусиль, щоб графіки експодружжя не перетиналися. Пітт відвідає кіноогляд у суботу, 31 серпня, де представить публіці новий фільм "Вовки".