Сирський побував на Покровському напрямку: Бої мають виключно жорсткий характер

Головнокомандувач ЗСУ розповів, де саме точаться найбільш інтенсивні бої.

facebook.com/CinCAFofUkraine

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський кілька днів працював у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, де на цей час склалась найбільш складна ситуація. Про це повідомили у фейсбуці Головнокомандувача.

- Найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, далі по рубежу Кам’яного та Красного ярів, безпосередньо в Новогродівці, нижче, в районі східної околиці Михайлівки, яка розташована перед Селідовим, — йдеться у повідомленні.

“Бої мають виключно жорсткий характер”, - зазначив  Сирський. За його словами, “ворог кидає у бій все, що може рухатись і наступати”, намагаючись прорвати оборону українських військ.

- Робота в штабах триває практично у цілодобовому режимі. Постійно доводиться ухвалювати нестандартні рішення для зміцнення оборони та знищення наступаючого противника, — розповів Головнокомандувач.

Сирський зазначив переважаючі сили противника. У таких умовах головне завдання — посилити оборону українських військ на найскладніших ділянках фронту, забезпечити бригади достатньою кількістю боєприпасів та інших матеріально-технічних засобів.