Слава Дьомін відповів на чутки про роман з Мішиною: Я хотів серйозних стосунків

Шоумен зізнався, що актриса йому справді подобалася і він хотів побудувати з нею серйозні стосунки.

колаж KP.UA

Теле- та радіоведучий Слава Дьомін вперше відповів на чутки про роман з акторкою Ксенією Мішиною. Новини про те, що між ними може бути щось більше, ніж просто приятельські стосунки, з'явилися після того, як артистка стала часто з'являтися у фотоблозі шоумена. У новому випуску для свого YouTube-каналу Слава зізнався, що Мішина йому справді подобалася, вони проводили час разом і навіть встигли познайомити синів між собою, проте стосунки між ними не склалися. Дьомін не став називати конкретної причини, наголосивши, що це стосується їх двох і без згоди Ксенії він не може розповідати про це.

- Так, дійсно, Ксенія Мішина мені дуже подобалася як дівчина. Так, справді, я хотів із нею серйозних стосунків. Ми гуляли разом, наші сини знайомі. Вони між собою і я з Платоном знайомі, і Влад із Ксенією. Було комфортно, але стосунки не склалися. Це, мабуть, усе, що я можу сказати. Врешті-решт це стосується не лише мене, але й Ксенії. Якщо вона захоче, то може також щось про це розповісти, - уточнив ведучий.

Шоумен також додав, що наразі вони рідко зустрічаються і не проводять час так, як раніше.

- Чому Ксенія раптово зникла з моїх сторіс? Тому що ми з нею перестали бачитися так часто, як раніше, - підсумував інтерв'юер.

Дьоміну 39 років. Він працює на радіостанції "Люкс FM", раніше був ведучим шоу "Ранок з Україною". У січні 2021 року розлучився із дружиною Ксенією після 13 років спільного життя. Від цього шлюбу Дьомін має сина Владислава.

Ксенії Мішиній 35 років. Велику популярність здобула після ролі Лідії Шефер у серіалі "Кріпосна". У 2019 році була переможницею проєкту "Танці з зірками" у парі з Женєю Котом, а за рік стала героїнею реаліті "Холостячка", де обрала Олександра Еллерта. Закохані розійшлися у липні 2021 року. Акторка сама виховує 12-річного сина Платона. З батьком хлопчика, який старший за неї на 10 років, Ксенія не спілкується.