Анджеліна Джолі вперше за 17 років приїхала на Венеційський кінофестиваль

Очікується, що колишній чоловік Джолі Бред Пітт також з'явиться на фестивалі, але за рішенням організаторів їхні графіки не перетнуться.

REUTERS/Louisa Gouliamaki

Американська акторка Анджеліна Джолі прибула на 81-й Венеційський міжнародний кінофестиваль. У рамках кіноогляду артистка презентує свій новий фільм "Марія", який розповість про життя та долю грецької оперної співачки Марії Каллас. Це перший за 17 років візит Джолі на кінофестиваль в Італії.

Зірка прибула до Венеції у бежевому тренчі з короткими рукавами від Christian Dior, чорних штанах та темному взутті, а перед пресконференцією фільму на острові Лідо з'явилася на публіці у легкій коричневій сукні з драпіруванням та темними окулярами.

Очікується, що колишній чоловік Джолі Бред Пітт теж з'явиться на фестивалі. Але, як пише Page Six, організатори доклали зусиль, щоб графіки колишнього подружжя не перетиналися. У суботу, 31 серпня, він представить публіці новий фільм "Вовки".

Востаннє Анджеліна Джолі відвідувала червону доріжку Венеційського кінофестивалю у 2007 році, коли була ще одружена з Бредом Піттом. Пара тоді відвідала прем'єру фільму "Як боягузливий Роберт Форд вбив Джессі Джеймса", в якому зіграв актор.

Джолі та Пітт досі ведуть судові позови за майно та опіку над неповнолітніми дітьми, незважаючи на те, що у 2019 році їм вдалося розлучитися без особливих проблем. У 2022 році Анджеліна звинуватила Бреда в домашньому насильстві щодо неї та дітей, що й призвело до їхнього розлучення. Більшість спадкоємців пари досі не спілкуються з Піттом, а троє доньок ексзакоханих навіть відмовилися від прізвища батька на користь Джолі.