Поліція Миколаєва розслідує, як у вантажівці опинилися 300 кг заморожених собачих туш

Одного з учасників ДТП госпіталізували.

novosti-n.org

Поліція Миколаєва розпочала кримінальне провадження через перевезення 339 кілограмів заморожених собачих туш у кузові вантажівки. Виявити моторошну знахідку правоохоронцям вдалося через те, що вантажівка потрапила у ДТП із мінівеном Fiat Doblo. Про це повідомило місцеве видання "Новини-N" та поліція області.

- Під час складання адміністративних матеріалів за фактом ДТП поліцейські з’ясували, що водій автомобіля Renault Master перевозив 339 кілограмів біологічних матеріалів померлих тварин та медичні відходи. Згідно з документами, водій перевозив вантаж з Дніпропетровської області до Одеси для подальшої утилізації відходів. Отримувач вантажу - компанія, яка надає комплекс послуг у сфері поводження з відходами та екологічного обслуговування підприємств всієї країни, - заявили в поліції.

Поліція перевірить законність перевезення трупів тварин та наданої документації. Справу розслідують за статтею «Жорстоке поводження з тваринами».

Речниця поліції Миколаївської області Марина Калина у коментарі ТСН сказала, що від місцевого комунального підприємства не було замовлення на кремацію собак.