Укрзалізниця транслюватиме на вокзалах поезію полеглих українських воїнів

Вірші звучатимуть на вокзалах у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та Одесі.

tripmydream.ua

У День памʼяті захисників України на найбільших вокзалах країни - в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та Одесі протягом дня звучатимуть вірші військовослужбовців-поетів, які віддали своє життя за Батьківщину. Цей проєкт створений у співпраці з платформою памʼяті "Меморіал", повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

- Щороку 29 серпня країна згадує українських військовослужбовців та добровольців, які полягли, захищаючи нашу свободу. Цей день - нагадування про ціну, яку платить наш народ за те, щоб лишатись вільним та незалежним від росії, за право самостійно обирати власний шлях. І привід - продовжувати боротьбу, щоби ці жертви не були марними, - йдеться у повідомленні.

Вірші Максима "Далі" Кривцова, Юрія Руфа, Гліба Бабіча, Артема Довгополого, Олександра Гошилика та Іллі Чернілевського, озвучені голосами Павла Вишебаби, Тетяни Власової, Марини Круть, Соні Сотник, Миколи Сєрги, Сергія Харчука, Соломії Вітвіцької та Іллі Яреми, можна буде почути щогодини впродовж дня. Громадян закликають прийти і послухати, вшанувати пам'ять захисників разом зі всією країною.