Блогер Даша Квіткова відповіла, чи вільне її серце після розлучення з Микитою Добриніним

Інфлюенсер розповіла про особисте життя після розлучення.

instagram.com/kvittkova

Інстаблогер Даша Квіткова зізналася, чи вільне її серце після розставання з телеведучим Микитою Добриніним. Експодружжя розлучилося вже понад рік тому, і за цей час у ЗМІ з'являлося чимало чуток щодо особистого життя Даші. Втім, у коментарі "Люкс ФМ" Даша зазначила, що наразі не знайшла чоловіка, з яким би хотіла побудувати стосунки, і її серце вільне. Водночас Квіткова не відмовляється від подарунків та уваги з боку чоловіків. Блогерці дарують квіти, і часто вона навіть не знає, від кого ці букети.

- Моє серце справді вільне, це правда. Щодо букетів... Я просто люблю увагу чоловіків і не забороняю їм дарувати квіти, коли вони хочуть це робити. Буває таке, що вони знаходять мій номер, передають його до квіткового магазину, й ті вже самі зв'язуються зі мною та дізнаються, коли можна доставити букет, – поділилася жінка.

На питання про те, які риси характеру інфлюенсеру не подобаються в чоловіках, Даша виділила дві: коли чоловіки не можуть взяти на себе відповідальність за слова та вчинки, а також коли критикують своїх колишніх, при цьому вихваляючи себе.

Квіткова та Добринін познайомилися у рамках реаліті-шоу СТБ "Холостяк-9" і продовжили зустрічатися після фіналу проєкту. За рік пара офіційно оформила шлюб, а в серпні 2020-го зіграла весілля на березі Дніпра. Це була єдина пара за увесь час існування проєкту "Холостяк", яка одружилася та народила дитину. У червні 2023 року подружжя розлучилося. Пізніше в мережі почали з'являтися чутки про роман Даші з екс-"Холостяком" Михайлом Заливакою, проте вона поспішила спростувати їх. Квіткова пояснила, що вони з Михайлом просто сусіди, тож у їхніх соцмережах часто можна побачити знімки з однакових локацій.