Суд відпустив голову АМКУ Кириленка під заставу 30 мільйонів гривень

Також на підозрюваного поклали низку зобов'язань.

facebook.com/pavlokyrylenko.amcu

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід голові Антимонопольного комітету Павлу Кириленку. Його звільнили під заставу у розмірі 30,28 мільйона гривень. Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

- ВАКС обрав запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 30 млн грн, також на нього покладено процесуальні зобов'язання, - йдеться в повідомленні.

Згідно з рішенням суду, на Кириленка також покладено низку зобов'язань. Серед них - прибувати до слідчих, прокурорів, слідчого судді та суду на першу вимогу, не відлучатися без дозволу за межі Києва та повідомляти детективу, прокурору чи суду про зміну свого місця проживання. Також чиновника зобов'язали утриматися від спілкування зі свідками та здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорт) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в'їзд до України. Крім того, Кириленко носитиме електронний браслет.

- Прокурор не згоден із зазначеним рішенням суду та оскаржить його в апеляційному порядку до Апеляційної палати ВАКС, - наголосили у відомстві.