Росія вдарила по Кривому Рогу у день жалоби, вибух потрапив в ефір телемарафону

Постраждало вісім людей та пошкоджена цивільна інфраструктура.

dnipr.gp.gov.ua

Росія вдарила по Кривому Рогу у день жалоби, вибух потрапив в ефір телемарафону, коли начальник районної військової адміністрації Євген Ситниченко розповідав про наслідки попередньої атаки.

- Коли Кривий Ріг у жалобі, ворог знову атакує. І вкотре цілить по цивільнім. На зараз відомо про 3 постраждалих. У місті пошкоджені інфраструктура та авто. Також сталося займання, — повідомив у своєму телеграм-каналі керівник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Згодом він уточнив, що постраждали п'ятеро людей. Четверо чоловіків – 29, 41, 44 та 60 років. У них осколкові поранення, забої, акубаротравми. Всі у лікарні в стані середньої тяжкості. Серед потерпілих і 54-річна жінка. Вона буде оговтуватися вдома.

Пізніше стало відомо вже про вісім постраждалих у Кривому Розі. Серед потерпілих також 64-річний та 29-річний чоловіки. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості. А ще 18-річний хлопець, який лікуватиметься амбулаторно. У місті понівечений гаражний кооператив, 12 авто. Вибиті вікна у готелі.

Вибух було чутно в прямому етері на "Суспільному" під час включення начальника районної військової адміністрації Євгена Ситниченка, який розповідав про завершення пошукових робіт на місці ракетного удару в ніч на 27 серпня.