Олег Винник заявив, що готується до світового туру, а здоров'я "вже краще"

Артист уперше розповів про своє життя за період зникнення зі сцени.

скриншот видео "Говорить вся країна"

Співак Олег Винник вперше з початку повномасштабної війни з'явився на телебаченні та відповів на найчастіші запитання шанувальників про своє зникнення. Артист взяв участь у новому епізоді ток-шоу "Говорить вся країна", вийшовши на зв'язок з Німеччини, де проживає вже понад два роки. У розмові з ведучим Олексієм Сухановим Винник анонсував своє повернення на сцену. Виконавець не став вдаватися до подробиць, чим хворів, але розповів про своє самопочуття.

- Слава Богу, все стає вже краще. Сьогодні, як то кажуть, я вже на коні. Я хворів ще до війни, і Олега взагалі не було ні для себе, ні для кого. Я взагалі не знав, господи прости мене грішного, чи повернуся я до життя. Тоді мої соцмережі були закритими менеджментом. Про свої болячки не хочу розповідати, я хочу, щоб люди ходили на концерти, щоб ми знову зустрічалися, щоб люди були мотивовані. Це дуже дорогі і цінні для мене речі, – зазначив Олег.

Винник також розповів про своє життя за період зникнення зі сцени. Артист наголосив, що, незважаючи на чутки, він завжди допомагав та закривав деякі потреби українських військових. Співак уточнив, що його знайомі, які вирушили на фронт, загинули на полі бою.

- Поки Господь Бог дає мені пісні, дає змогу допомагати, я настільки вдячний долі, що у мене зараз така ноша, такий хрест: пошук машин, пошук того, що потребує моя країна, хлопці на фронті. Деяких хлопців з моєї охорони вже немає. Я не хочу сьогодні про себе говорити. Є набагато важливіші речі. Я не хочу нікому сподобатися, ніяких виправдань не буде. Я роблю свою справу, і все роблю чесно. Я нікуди не тікав, щоб кудись повертатись, це не в моєму стилі. І я кінець кінцем роблю свою справу. Я дякую своїм шанувальникам, що ходили на концерти й платили кошти. І слава тобі Господи, що я їх не потратив. Я не заробляв на війні, а все віддавав, віддаю і буду віддавати далі. Якби Господь не давав мені пісні, то ми б не спілкувалися з вами сьогодні. Вони є, вони пишуться. Скоро вони вийдуть, – поділився виконавець.

Під час бесіди Винник також розповів, що повністю змінив свою команду і зараз готує світовий тур, до якого вирушить незабаром.

- Буквально скоро. Ще буквально трішечки. Я поміняв весь свій колектив. І готуємося зараз до туру. До речі, світового туру. І невдовзі люди про все дізнаються, – заінтригував артист.

Олег Винник зник із соцмереж та медіапростору у квітні 2022-го. Пізніше представник співака заявив, що той перебуває на лікуванні у Німеччині. Сам Винник порушив мовчання, давши перше інтерв'ю з початку повномасштабного вторгнення у червні минулого року. Співак сказав, що виїхав з України до Берліна 26 лютого і не вважає за необхідне пояснювати, яким чином. Винник додав, що тяжко хворів, але чим саме, не уточнив. Напередодні експродюсер виконавця Олександр Горбенко заявив, що артист збрехав аудиторії про свою тяжку хворобу і про те, що надає мільйонну допомогу ЗСУ. Сам співак не став відповідати на ці звинувачення.

Раніше Винник вперше підтвердив, що одружений зі своєю бек-вокалісткою та співачкою Таюне (Таїсією Сватко) і має сина. Він також анонсував, що випустить першу пісню від початку повномасштабної війни.