Зеленський — журналістові "УП": Татаров вбивав чеченців у Києві. Замало?

Президент посварився з Романом Кравцем на пресконференції через заступника керівника свого Офісу.

REUTERS

Володимир Зеленський заступився за заступника керівника Офісу президента Олега Татарова. Під час своєї пресконференції президент України заявив, що він разом із головою СБУ Василем Малюком вбивали чеченців у Києві.

- Що стосується Татарова. Це знають і США, і всі — Олег Татаров разом із Василем Малюком вбивали чеченців в Україні, в Києві, поки ви тут не були. Замало? - звернувся він до журналіста “Української правди” Романа Кравця.

Зеленський додав, що цю інформацію він раніше озвучив на непублічній зустрічі з медіа, на якій, зокрема, були представники "УП". Вочевидь, президент має на увазі події на початку повномасштабного вторгнення Росії до України.

- Вигнати його? Щоб його вбили росіяни? Я вже говорив, що це непублічна інформація всім медіа на нашій непублічній зустрічі, — також дорікнув президент журналістові.

Питання Романа Кравця стосувалося команди президента Володимира Зеленського. Журналіст "УП" запитав, як він оцінює її членів — за лояльністю чи за результативністю. Також Зеленський звинуватив видання у тому, що воно діє за методичками й темниками, тому що випустило багато статей про команду президента.