Зірка серіалу "Голова" Дмитро Гирявець одружився з коханою

Артист узаконив стосунки із коханою між зйомками другого сезону серіалу.

прес-служба Нового каналу

Актор Дмитро Гирявець, який зіграв одну з головних ролей у серіалі "Голова", одружився. Обраницею артиста стала дівчина на ім'я Ірина. Кохана Дмитра не зі сфери шоубізнесу та кіно, але творча та креативна. Вона сама організувала свято, поки Дмитро увесь час проводив на знімальному майданчику другого сезону серіалу. Про це повідомляє "Новий канал".

– Ми почали планувати весілля, щойно я зробив пропозицію. Між заручинами та весіллям – рівно чотири місяці. Пропозиція у квітні, а розписалися у серпні, – каже актор. - Усією організацією займалася Ірчик. Вона у мене супермегакласна. Оскільки я постійно на зйомках, взяла на себе все – від найменших до найбільших деталей. Як справжня дівчинка, уявляла собі ідеальну картинку, і їй вдалося це реалізувати. Лише за місяць! Усі лаври їй, – розповів Гирявець.

Як гості на весілля також були запрошені колеги та вже близькі друзі актора з серіалу.

– Дуже прикольно, що на розписі була моя серіальна дівчина – акторка Марія Стопник. Відчувалася дуже велика підтримка, – наголосив Дмитро. – А ввечері на святкуванні були інші актори з "Голови" - Женя Лісничий, Поліна Фролова, Іра Гришак. Це велика серіальна родина, яка зробила чималий внесок у позитивний настрій на весіллі. До речі, людей прийшло небагато, десь 15. Але було дуже тепло та щасливо. Це неймовірний кайф! Я не знав, що весілля може відбуватися саме так і з таким задоволенням. Радий, що пережив це. Сподіваюся, що це було вперше і востаннє у моєму житті.

За словами пари, вони наразі не планують медовий місяць через щільний робочий графік, але вже думають про майбутніх дітей.

– Існує чітке розуміння фінансової відповідальності за малюка, тому активно працюємо над цим. Але готовність є давно, – зізнався Гирявець. - Скажу по секрету: якби Іра зараз була вагітна, я був би дуже щасливий!

Дмитрові 25 років. Українським глядачам він відомий за ролями у проєктах "Ніщо не трапляється двічі" "Будиночок на щастя", "СидОренки-СидрЕнки", "Жіночий лікар", "Папаньки-3".