Гвоздьова відповіла підписникам, які присоромили її за "відверті" фото

Гвоздєва виклала новий пост, де поміркувала про свій вік.

instagram.com/ilonagvozdeva

Хореограф Ілона Гвоздьова відповіла підписникам, які засудили її за "відверті" фото у спідній білизні. Напередодні в соцмережах частина аудиторії дорікнула їй, що подібні знімки недоречно публікувати в блозі. У відповідь Гвоздьова виклала новий пост, де поміркувала про свій вік.

- Днями одна жінка, переглядаючи мої фото з останньої фотосесії, вирішила написати коментар, цитую: «Ілоно, якби вам було 18 років, то я б зрозуміла, а так мені смішно. У мене також є інтимні фото, вони для хлопця». Що ви, дівчата, думаєте з цього приводу? Яку відповідь написали б Ви?! - поцікавилася хореограф у підписниць. - Виходячи з її думок, якщо жінка стала дорослою і не важливо 20+, 30+, 40+ вона вже не може показувати свою сексуальність, жіночність, пристрасть, тим більше у соцмережах, адже люди дивляться, а тобі вже не 18! Чи є окремий вік на жіночність. Вік – відчувати себе живою, бажаною та красивою, вік – відчувати свою харизму, знати свої бажання та прислухатися до свого внутрішнього голосу?!

Ілона додала, що зараз проживає період, коли хочеться бути ще жіночнішою та красивішою, і закликала інших жінок не соромитися бути собою.

- Так мені 36. Я – жінка, мама та дружина. І зараз я, як ніколи, хочу бути ще більш жіночною і чуттєвою, пристрасною і красивою ніж у 18, тому що зараз я відчуваю цей стан набагато глибшим і свідомішим. Я знаю, чого хочу і чого гідна і я не боюся бути собою, навіть якщо не відповідаю уявленням та очікуванням інших! Я взагалі бажаю кожній жінці не соромитися бути жінкою, на яку обертаються не лише чоловіки, а й інші жінки з усмішкою на обличчі та з приємним вогником в очах та з відчуттям підтримки: «Так тримати люба моя». Ми є те, що ми транслюємо! - підсумувала танцівниця.

Ілона Гвоздьова - учасниця шоу "Танцюють всі" та переможниця "Танців із зірками" у парі з Ігорем Ласточкиним. Хореограф понад 9 років перебуває у шлюбі з бізнесменом Іваном Хом'ячуком. У пари двоє дітей – дочка Валерія та син Домінік. У жовтні 2023 року хореограф зізналася, що зробила операцію зі збільшення грудей, про яку давно мріяла.