Злата Огнєвіч відповіла на хейт через слова у новій пісні та чутки про роман з одруженим Максимом Бородіним

Артистка відповіла на невдоволення шанувальників, які розкритикували прем'єру її пісні.

скріншот відео

Співачка Злата Огнєвіч відповіла на хейт її нової пісні "Без тебе", яка була записана у дуеті з Максимом Бородіним. Після прем'єри композиція викликала чимало обговорень та критики на адресу артистів у соцмережах. Зокрема, шанувальники дорікнули зіркам у використанні слова "біжав", якого, мовляв, в українській мові немає на відміну від російської. У коментарі програмі ICTV2 "Ранок у великому місті" Огнєвіч заявила, що перед випуском пісні спілкувалася з лінгвістами і ті сказали, що слово можна вживати у тексті.

"Біжав" - це не суржик, це художній зворот слова, що допускається українською мовою. Я зверталася до перекладача-лінгвіста, він сказав, що це допустимий оборот слова. Я коли його почула у тексті, навіть не звернула увагу, бо в моєму оточенні теж кажуть "біжав", і я говорю "біжав". Але люди дуже прискіпливо до цього ставляться, - зауважила артистка.

Огнєвіч також відреагувала на чутки про роман з одруженим виконавцем Максимом Бородіним, який у кліпі зіграв її коханого. Співачка порадила критикам не шукати підтексту, а реагувати на відео як на фільм, де артисти просто грають любовну історію.

-І що? Люди пишуть не лише це в інтернеті, а ще багато чого пишуть. Це така історія. Сприймайте це як кіно, – уточнила Злата.

Огнєвіч 38 років. 2013 року вона представляла Україну на "Євробаченні", посіла 3-тє місце. У 2014-2015 рр. була народним депутатом від Радикальної партії. У 2021-му стала героїнею романтичного шоу "Холостячка-2". Найвідоміші її пісні: "Зозуля", "Танцювати", "Солодка кара", Gravity, "Буревіями", "За лісами-горами".