Мерая Кері повідомила, що її мама та сестра померли в один день

Артистка розповіла про втрату двох рідних.

instagram.com/mariahcarey/denisetruscello

У родині американської співачки Мераї Кері горе. Не стало мами та сестри артистки. Вони померли одного дня минулими вихідними. Новину про смерть рідних зірка підтвердила у коментарі виданню People.

Артистка не стала вдаватися до подробиць того, що сталося. Відомо лише те, що 62-річна сестра співачки Елісон загинула за трагічних обставин.

- Моє серце розбите тим, що я втратила маму цими вихідними. На жаль, того ж дня внаслідок трагічного повороту подій загинула моя сестра, - сказала Мерая. - Я почуваюся благословенною, що змогла провести останній тиждень із мамою перед її смертю. Я вдячна всім за любов, підтримку та повагу до мого приватного життя у цей тяжкий час.

Мама співачки Патрісія Кері була оперною співачкою та тренером з вокалу. Вона вийшла заміж за аеронавігаційного інженера Альфреда Роя Кері, від якого народила трьох дітей: дочок Елісон та Мераю та сина Моргана. Пара розлучилася, коли майбутній зірці було лише 3 роки.

Відносини Кері з матір'ю, від якої вона успадкувала свій вокальний талант, були складними протягом її життя. Незважаючи на це, артистка підтримувала зв'язок з нею, а у 2010 році вони навіть заспівали разом для спеціального випуску програми ABC "Mariah Carey: Merry Christmas to You". У 2020 році співачка також присвятила матері свої мемуари.

- Як і багато інших аспектів мого життя, мій шлях з матір'ю був сповнений протиріч і конкуруючих реальностей. Він ніколи не був тільки чорно-білим – це була ціла веселка емоцій. Наші стосунки - це колючий канат з гордості, болю, сорому, подяки, ревнощів, захоплення та розчарування. Складне кохання прив'язує моє серце до серця моєї матері, - писала про матір у книзі співачка.

З братом та сестрою у виконавиці також склалися непрості стосунки. Мерая писала, що в період її дорослішання «емоційно та фізично безпечніше для неї було не мати жодних контактів» з Елісон та Морганом. У 2021 році сестра співачки подала на неї до суду, вимагавши 1,25 мільйона доларів моральної компенсації. Елісон заявляла, що Мерая використала свій статус, щоб публічно "напасти" на неї для просування своєї книги. Родичка стверджувала, що та навмисно завдала їй "емоційного стресу", розповівши про історію, яку неможливо підтвердити, тим самим звинувативши в брехні. Елісон тоді посилалася на главу в мемуарах Кері, в якій зазначено, що вона нібито дала зірці валіум і намагалася продати її сутенеру.