Лілія Подкопаєва на архівних фото показала, як виглядала на початку кар'єри у Донецьку

Артистка показала рідкісні фото із сімейного архіву.

instagram.com/podkopayeva_official

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва показала, як виглядала на початку своєї кар'єри. Спортсменка виклала в Instagram кадри, зняті під час тренувань у рідному Донецьку, день міста якого випав на 25 серпня.

На кадрах зовсім юна Лілія робить розтяжку у шпагаті на килимі, відпочиває між підходами у вправах на колоді, а також знята у костюмі сніжинки біля новорічної ялинки у дитячому садку.

- Донецьк — місто мого дитинства, яке назавжди залишиться в моєму серці. Саме тут, у спортивному товаристві «Динамо», я зробила свої перші кроки у світ гімнастики і здійснила свої перші мрії. Але Донецьк для мене — це не лише спорт, а й шахтарська праця, яку я бачила на власні очі. Мій дідусь усе життя працював на шахті «Глибока», і я не раз спускалася в шахту, щоб зрозуміти, наскільки важкою є праця шахтарів. Сьогодні особливий день — День міста і День шахтаря. Хочу привітати всіх шахтарів і подякувати за їхню силу, відвагу і самовідданість. Ви — справжні герої, гордість нашого краю. Донецьк завжди буде частиною України, і я вірю, що ми знову побачимо його вільним і мирним. Слава нашим шахтарям! Слава Донецьку! Слава Україні! – зазначила спортсменка.

Подкопаєва - абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики (1995), чемпіонка Європи (1996), Олімпійська чемпіонка Ігор в Атланті (1996). З 2004-го по 2009 рік перебувала у стосунках із бізнесменом Тимофієм Нагорним. У липні 2006 року сім'я усиновила хлопчика Вадима, а через чотири місяці у пари народилася дочка, яку назвали Кароліною. У серпні 2019-го Лілія одружилася з бізнесменом Ігорем Дубінським, а у вересні того ж року у пари народилася донька. Нині родина спортсменки живе на дві країни – в Україні та США.