Через російську атаку виникли проблеми з електропостачанням, затримуються поїзди

Знеструмлені низка об'єктів у різних регіонах.

facebook.com/npcukrenergo

Через масований обстріл росіян 26 серпня в деяких регіонах виникли перебої з електропостачанням. Про це повідомив  генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

За його словами, ворог масовано обстрілює енергосистему, зокрема у Києві та Дніпрі. У цих містах подекуди відключене світло. Окрім того, міський голова столиці Віталій Кличко повідомив, що через відключення світла у Києві на лівому березі є перебої з водопостачанням.

- Ворог знову тероризує всю Україну ракетами. Під прицілом енергетика.
Ворог не залишає планів позбавити українців світла. Оператор системи передачі терміново ввів режим екстренних відключень електроенергії. Ситуація складна, наслідки атак уточнюються. Енергетики вже працюють над їх ліквідацією. - зазначив у Facebook міністр енергетики Герман Галущенко. 

Також знеструмлені низка об'єктів Укрзалізниці у різних регіонах України, повідомляє пресслужба відомства. Через це затримуються потяги. На колії вивели резервні теплотяги, усі поїзди далекого сполучення курсують згідно з графіком. Затримки має приміський рух електропоїздами, енергетики вже працюють на місцях. Усі відхилення від графіку можна переглянути за посиланням.

Як повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький, є знеструмлення і на Львівщині - ворог атакував енергетичні об'єкти. Через це у Львові та області частково виникли перебої з електропостачанням. Міський голова Андрій Садовий попередив про можливі проблеми з водопостачанням.