Нардепу Дмитруку оголосили підозру в нападі на правоохоронця та військового

Народному депутату оголосили підозру після того, як ЗМІ написали, що він незаконно виїхав за кордон.

facebook.com/artem.dmytruk.odessa

Народному депутату Артему Дмитруку оголосили підозру через напади на правоохоронця та військового. Про це 25 серпня повідомив Офіс Генерального прокурора.

- Генеральний прокурор повідомив про підозру чинному народному депутату України за фактами вчинення нападів групою осіб на правоохоронця та військового, замаху на викрадення вогнепальної зброї, спричинення потерпілому середньої тяжкості тілесних ушкоджень та хуліганстві, — сказано в телеграм-каналі відомства.

За даними слідства, Дмитрук в Одесі напав на співробітника правоохоронного органу, у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків. При цьому народний депутат умисно заподіяв правоохоронцю тілесні ушкодження та намагався викрасти зброю, яка знаходилась в останнього. 

В інший період часу у Києві нардеп під час суперечки з військовим завдав останньому декілька ударів, зокрема, в область голови. Відповідно до висновку експерта, внаслідок протиправних дій нардепа потерпілому спричинено середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Дмитрука викликали до слідчого Державного бюро розслідувань для проведення слідчих та процесуальних дій на 29 та 30 серпня.

У своєму телеграм-каналі Артем Дмитрук заявив, що "влада продовжує своє полювання на незгодних з режимом", "ніякі підозри" йому "ніхто не вручав", а "всі ці справи – абсолютно сфальшована і вигадана історія".