У Львові звільнили чиновницю ОВА - показала середній палець і відмовилася стати під час гімну

Після скандалу з волонтером чиновниця втратила посаду.

t.me/lvivych_news/41363

Чиновницю Львівської обласної військової адміністрації Лідію Токарєву звільнили після скандалу із волонтером. На урочистості, присвяченій Дню прапора України, вона відмовилася підвестися під час виконання національного гімну, а на зауваження присутній – показала середній палець. Про це повідомляє ZAXID.NET.

– Оголосили, що гімн буде. Усі встали та почали співати. Вона сиділа. Ми руками показували, щоб вона встала, бо гімн. Вона почала нам сміятися в обличчя. Мене це обурило, і я почала знімати відео, тоді вона показала мені середній палець, – розповіла волонтерка Леся Менкуш-Мальків.

Як з'ясувалося, учасницею скандалу стала співробітниця Львівської ОВ Лідія Токарєва (Данько), яка з 2017 року обіймала посаду спеціаліста відділу аналітичної роботи управління інформаційної політики. Голова департаменту внутрішньої політики ЛОДА Юрій Горун запевнив, що Токарєва вже звільнено з посади.

– Такі дії неприпустимі не для чиновників, а для українців загалом. Я у суботу швидко відреагував. Співробітниця написала заяву на звільнення, і я підписав відповідний наказ. З 24 серпня вона вже не працює в обласній адміністрації, повідомив Горун.