Росіяни завдали ударів по Харкову та Чугуєву, серед поранених - чотирирічна дитина

Під обстріл потрапили житлові будинки.

t.me/prokuratura_kharkiv

Війська Росії атакували Харків та Чугуєв, внаслідок чого отримали поранення мирні люди. В обласному центрі кількість постраждалих зросла до 6 осіб. Про це повідомив мер міста Ігор Терехов у своєму Телеграм-каналі.

- Внаслідок прильоту Слобідським районом міста горить приватний будинок. Екстрені служби працюють на місці удару. Наразі є інформація про шість постраждалих після прильоту, - написав харківський градоначальник.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що на ракетні удари зазнав і Чугуєв. Там відомо про чотирьох поранених. Серед постраждалих також є чотирирічна дитина.

- У Чугуєві ворог завдав удару по приватному сектору, серед постраждалих – дитина 4 роки. Гостра реакція на стрес без госпіталізації. Ще двом жінкам також було надано допомогу на місці. У Чугуєві – четверо постраждалих, легені, – уточнив чиновник.

Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що ворог завдав серії ударів о 4:05 по Харківському регіону. Два попадання припало на Харків. Попередньо для обстрілів ворог використовував ракети авіаційного базування Х-59.

– У Слобідському районі зафіксовано пряме влучення у житловий будинок. В Індустріальному районі – влучення у промислову зону. Без постраждалих. У Чугуєві задокументовано влучення в господарську споруду на території приватної житлової забудови. Загалом внаслідок вказаних обстрілів постраждали 11 людей. Розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 КК України, – зазначив Чубенко.