Могилевська, Джамала, Усик та інші зірки привітали українців із Днем Незалежності

24 серпня Україна відзначає 34-ту річницю від Дня проголошення Незалежності.

instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Сьогодні, 24 серпня, український народ святкує День Незалежності країни. У соцмережах знаменитості присвятили рідній землі щемливі рядки, розповіли про те, що для них означає Незалежність, висловили подяку цивільним українцям та військовим за стійкість, сміливість та любов до батьківщини, завдяки яким ми маємо нагоду зустрічати це свято.

Джамала

Співачка Джамала на День Незалежності України опублікувала в соцмережах посаду, в якій освідчилася в любові до країни.

- Люба моя, єдина моя, незалежна, найпрекрасніша моя країна, з Днем Незалежності тебе! Хочу для нас перемоги, щоб усі були живі та здорові! Мені здається, любов до Батьківщини схожа на любов до мами. Ти не знаєш, коли її полюбив, ти любив її завжди. Кохаю! Слава Україні! Слава героям! – написала артистка.

Наталія Могилевська

Співачка Наталія Могилевська у сторіс Instagram також звернулася до батьківщини та анонсувала свою виставу "Я вдома", яка відбудеться сьогодні, у Києві, на честь свята.

– З Днем Незалежності, Україно! – підписала Наталя кадр, де тримає у руках синьо-жовтий прапор.

Григорій Решетнік

Ведучий СТБ Григорій Решетнік опублікував у соцмережах кадр у вишиванці та у своєму зверненні згадав про героїзм народу, зокрема захисників, завдяки яким Україна має можливість відзначати цю дату.

- Дорогі мої, з Днем Незалежності 🇺🇦 Ми живемо в найпрекраснішій країні світу, бо тут найкращі та героїчні люди. Ми відстояли незалежність і обов'язково разом переможемо. Ми і наші діти житимемо під мирним небом на квітучій землі! Низький уклін захисникам та захисникам – ви наші Герої! Вдячні вам та вашим сім'ям навіки. Вдячні вам та вашим сім'ям. Вітаю всіх зі святом та міцно обіймаю вас - українці! З Любов'ю та Подякою! Слава Україні! Героям Слава, – написав шоумен.

Надя Дорофєєва

Співачка Надя Дорофєєва наголосила, що важливо пам'ятати, що ціна Незалежності України сьогодні в руках воїнів-захисників та єдності народу.

– З Днем Незалежності, Україно! Сьогодні кожен із нас розуміє, наскільки велика ціна незалежності. Ми продовжуємо боротися за свою свободу, і я вірю, що світло переможе. Ми сильні й незламні, і обов'язково настане день, коли запанує мир і спокій у наших будинках. Віримо у краще і тримаємося за руки, - наголосила виконавиця.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

Володимир Ярославський

Шеф-кухар та суддя "МастерШеф" Володимир Ярославський привітав українців із Днем Незалежності, опублікувавши в Instagram фото біля монумента Батьківщині-матері та процитував українського поета Миколу Верещака.

"Тепер ще не легко живеться тобі,
Є в тому, мабуть, особлива причина.
Та все подолає в тяжкій боротьбі
Незламна моя Україна.
Квітуй, мов калина, на плесами вод,
Будь в дружбі і праці міцна та єдина.
Хай буде щасливим твій вільний народ,
Прекрасна моя Україно!"

Миколи Верещака, земляку моєї мами. З Днем Незалежності, українці. Дякую всім, хто бореться за нашу Незалежність, – підписав пост Володимир.

LOBODA

Світлана Лобода (LOBODA) у соцмережах подякувала країні за те, що виростила її як незалежного артиста 20 років тому.

- 33 роки тому ти здобула незалежність. 20 років тому я вперше ступила на твою сцену, як незалежний артист. У ці роки вмістилося кілька життів, епох, усвідомлень та перероджень... Кріпала твоя сила та моя подяка. Я впевнена, що успадкувала від Тебе любов до свободи. І знаю, що Ти свою ніколи нікому не віддаси. Обіцяю завжди робити все, що в моїх силах, щоб допомагати Тобі. І вірю в Тебе! Так, як колись повірила в ту 20-річну дівчинку. З днем ​​народження, моя Батьківщина. Слава Україні! – написала зірка.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)

Олександр Усик

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик виклав у Instagram знімок у вишиванці із прапором України на руках і зізнався, що для нього означає батьківщина.

- Батьківщина – це не лише місце, де ти народився. Це будинок. Це – сім'я. Це – друзі. Це – діти. Це – сім'я. Це – Україна. 33 роки – це «вік Христа». І Україна воскресає. Сьогодні ми святкуємо нашу Незалежність, хоча й досі змушені за неї боротися. І перемога вже зовсім поряд. З Днем Незалежності, Україно!

Катя Осадча

Телеведуча Катя Осадча в новому посту подякувала громадянським українцям та військовим, які зараз захищають нашу землю від російських окупантів і в чиїх руках сьогодні доля України.

- З Днем відновлення твоєї НЕЗАЛЕЖНОСТІ, моя Україно! Незалежність для людини, яка стає самостійною - це вміння відповідати за себе, не озиратися на сусіда, розпоряджатися своїми грошима, мати друзів, але не залежати від їхньої думки, жити окремо, жити своє доросле, іноді дуже складне життя. І це все про становлення країни, нашої України, 33 роки це за мірками країни мало, а 300 років боротьби за неї – багато. Сьогодні дякуємо нашим героїм, хто в ці хвилини захищає нашу землю і схиляємо голову перед кожним, хто називав себе українцем у різних її межах усі віки боротьби за державність. щохвилини захищати своє! Дякую кожному з вас, хто читає це повідомлення, за те, що ви є українцями! Зі святом, - написала Катерина.

Настя Каменських

Співачка Настя Каменських на честь Дня Незалежності зачитала вірш, присвячений Україні. Його автором виступив чоловік зірки репер Потап.

– З Днем Незалежності, Україно! Сьогодні кожен із нас розуміє, наскільки велика ціна незалежності. Ми продовжуємо боротися за свою свободу, і я вірю, що світло переможе. Ми сильні та незламні, і обов'язково настане день, коли запанує мир і спокій у наших будинках. Віримо у краще і тримаємось за руки, - написала вона.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

KOLA

KOLA записала відеозвернення, в якому подякувала батьківщині та її захисникам, а також закликала українців до єдності, чесності перед самим собою та до взаємодопомоги.

- Хочу привітати всіх нас зі святом, яке має всім нам ще раз нагадати про те, що наша сила в єдності, в підтримці один одного, а співчутті, чесності та любові. Це наша земля і наше повітря, які закарбовані десь глибоко в серці назавжди, це наш дім, за який ми стоїмо міцно і завжди захищатимемо! Головне не брехати – ніколи! Насамперед собі. Діяти і думати від щирого серця, розвиватися, йти вперед і змінювати цей світ на краще допомагаючи іншим. Допомагати – важливо! Завжди і попри все! Особливо нашим захисникам та захисникам, яким я дякую сьогодні за те, що моя Україна досі існує, цей день ми святкуємо сьогодні завдяки вам! Немає більш красивої країни, ніж моя і ніколи не буде! Цінуйте свою рідну землю, цінуйте щодня, кожну хвилинку, цінуйте все, що в нас є і все, що нас оточує, поки це не забирають, не руйнують і не розстрілюють! З Днем Народження, моя люба! Із Днем Незалежності, - зазначила артистка.
Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від KOLA - ЧиРазом🇺🇦 (@kola__official)

Володимир Дантес

– З Днем Незалежності, Україно! Незалежність – це не лише про країну, це про людей. Про тих, хто обирає вільне життя, хтось сам формує свої цінності і не боїться йти власним шляхом. Це день сильних, незламних, вільних людей, які не здаються та не дозволяють обставинам визначати їхнє майбутнє. Наша сила – у здатності залишатися собою і разом творити те, у що віримо. Вшановуємо всіх, хто тримає цю свободу в серці та ділиться нею з іншими. Зі святом, незалежні люди, і світла пам'ять тим, хто віддав за нашу країну, за її незалежність та майбутнє своє життя. Слава Героям! Слава Україні!