Армія РФ завдала ударів по Костянтинівці, загинули 5 людей

Серед мирних містян також є поранені.

t.me/Вадим Філашкін

Внаслідок чергової атаки росіян у Костянтинівці Донецької області загинуло 5 цивільних. Ще 5 людей отримали поранення. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у своєму Телеграм-каналі.

- Росіяни завдали по місту чергового удару сьогодні вранці - влучили у Лівобережжя. Поки що відомо про 5 загиблих та 5 поранених. Медики надали пораненим необхідну першу допомогу та доправили їх до лікарні. На місці працює слідчо-оперативна група. Ще раз закликаю всіх: бережіть себе! Евакуюйтесь!, - написав чиновник.

В пресслужбі обласної прокуратури уточнили, що слідчі розпочали кримінальну справу за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу "Порушення законів та звичаїв війни". За версією слідства, росіяни обстріляли Костянтинівку з артилерії близько 11:46.

- Мішенню для окупантів став житловий квартал. Внаслідок ворожої атаки отримали тілесні ушкодження, не сумні з життям, п'ятеро городян – троє чоловіків та дві жінки. З пораненнями різного ступеня тяжкості до медичних закладів доставлено чоловіків та чотирьох жінок. Наразі їм надається кваліфікована медична допомога, - зазначили у відомстві.