У Воронезькій області РФ прогримів вибух - українські розвідники знищили склад з боєприпасами

В результаті сталася пожежа, яка спричинила детонацію вибухонебезпечних об'єктів.

t.me/war_monitor

У Воронезькій області Росії пролунали вибухи на складі боєприпасів, після чого там почалася масштабна пожежа. Про це повідомив губернатор регіону Олександр Гусєв у своєму Телеграм-каналі.

- Черговими силами ППО та засобами РЕБ у Воронезькій області знищено та придушено ще декілька БПЛА. Внаслідок падіння фрагментів почалася пожежа, що викликала детонацію вибухонебезпечних об'єктів. Нових постраждалих, а також пошкоджень цивільних будівель на цей час не виявлено, - повідомив російський урядовець.

Пізніше у ГУР підтвердили, що підірвали великий склад боєприпасів у Воронезькій області РФ, який належав угрупованню військ "Захід" армії Росії.

- 24 серпня воїни ГУР МО України завдали успішної вогневої поразки за польовим складом боєприпасів, розташованим поблизу населеного пункту Острогозької Воронезької області Росії. На території військового об'єкту зберігалися артилерійські та танкові снаряди окупантів, їхні набої для стрілецької зброї та ракети класу «земля-повітря» - загалом понад п'ять тисяч тонн боєприпасів, - повідомили у відомстві, опублікувавши відео з "прильотом".