Біля Львова у потрійну ДТП потрапив рейсовий автобус, госпіталізували вісьмох пасажирів

Зіткнулися рейсовий автобус, вантажівка та легковик.

t.me/lvivyany_news/26292

У п’ятницю, 23 серпня, у Львівському районі трапилась потрійна ДТП за участі рейсового автобуса сполученням Львів - Погірці, вантажівки та автомобіля. Аварія сталася біля селища Великий Любінь на трасі Львів - Самбір - Ужгород, повідомляє LVIV.MEDIA.

Внаслідок аварії постраждало восьмеро людей, усіх госпіталізували. Цю інформацію журналістам підтвердили у пресслужбі екстреної швидкої допомоги.

За словами медиків, внаслідок аварії біля селища Великий Любінь довелось госпіталізувати вісьмох людей. Троє потрапили до лікарні святого Луки. Медики констатували у потерпілих закриті черепно-мозкові травми. Окрім того, у однієї потерпілої травма шиї. Інших п’ятьох пасажирів автобуса доставили до лікарні святого Пантелеймона з чисельними забоями та травмами щелепи. У деяких пацієнтів випали зуби.

Очевидці кажуть, що рейсовий автобус зіткнувся з напівпричепом, внаслідок чого у нього сильно пошкоджено бампер та переднє скло. Своєю чергою з автобусом зіткнулась легкова машина. У автомобіля від удару також пошкодився бампер.