У Донецькій області внаслідок ракетного обстрілу РФ загинуло двоє поліцейських

Начальник відділення вибухотехнічної служби батальйону поліції особливого призначення та старший інспектор цього підрозділу загинули внаслідок атаки РФ.

dn.npu.gov.ua

У п'ятницю, 23 серпня, у Покровському районі Донецької області внаслідок ракетного обстрілу загинуло двоє поліцейських. Про це повідомила поліція Донбасу.

Під час виконання службових обов'язків загинули начальник відділення вибухотехнічної служби батальйону поліції особливого призначення (стрілецького) ГУНП у Донецькій області Олександр Чубар та старший інспектор цього підрозділу Олександр Гонтаренко, - розповіли правоохоронці.

Лейтенант поліції Чубар народився у нині окупованому селі Донське Волноваського району, в органах МВС – 13 років. Свій шлях розпочав із патрульної служби, а після повномасштабного вторгнення РФ вступив до підрозділу особливого призначення. Останнім часом очолював команду вибухотехніків у стрілецькому батальйоні поліції та виконував завдання на лінії фронту. Олександру було 33 роки, у нього залишилися батьки та семирічний син.

Капітану поліції Гонтаренку було 39 років, він родом із Харківської області. Працював у поліції Краматорська, а з 2019 року – у відділі вибухотехнічної служби ГУНП у Донецькій області, фіксував наслідки ворожих обстрілів та розміновував регіон. За власним бажанням приєднався до лав новоствореного батальйону поліції особливого призначення і проходив у ньому службу. У нього залишилися батьки, дружина та дві доньки - 10 та 15 років.