Гурт "Жадан і Собаки" у день 50-річчя Сергія Жадана випустив новий альбом

Це сьома платівка у дискографії колективу, записана разом із письменником.

instagram.com/zhadanisobaki

Письменник та музикант Сергій Жадан 23 серпня відзначає 50-річний ювілей. На честь його дня народження гурт "Жадан і Собаки" презентував новий альбом "Злий". Це сьома платівка у дискографії колективу, записана з письменником.

Альбом складається з восьми пісень і нагадує щоденник людини, в якій описані її різні стани.

- Завжди хотілося грати саме таку музику - чесну, злу і максимально приватну. Іноді виходило, іноді - не дуже. «Злий» створювався і писався навесні, коли все видавалося химерним і можливим. Вийшов такий собі щоденник людини, яка добре знає, в якій кишені в неї Біблія, а в якій - віскі. Справді найкращий наш альбом, - написав фронтмен Сергій Жадан у Facebook.

Жадан - автор видатних романів "Депеш Мод", "Ворошиловград", "Месопотамія", "Інтернат" та номінант на Нобелівську премію з літератури. Він також є фронтменом гурту "Лінія Маннергейма". Двічі був одружений. Його першою дружиною була режисерка харківського театру Світлана Олешко, від якої у нього є син Іван. З 2009 року був одружений з Іриною Куніциною, яка народила йому дочку Марію. Пара розійшлася у червні 2023 року. Артист зустрічався зі співачкою Христиною Соловій. Закохані розійшлися восени минулого року, бо артистка закохалася в іншого чоловіка.