Лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк очолив Вінницьку обласну філармонію

Артист поєднуватиме роботу на новій посаді з виступами рідної групи.

instagram.com/viktorbronyuk_official

Фронтмен гурту "ТІК" Віктор Бронюк очолив Вінницьку обласну філармонію імені Миколи Леонтовича. Він замінить на посаді директора Анатолія Левицького, який керував закладом понад 30 років. Про це Бронюк повідомив у новому посту Instagram.

- Нова сторінка у моєму житті. Від сьогодні очолюю Вінницьку обласну філармонію імені Миколи Леонтовича. Це призначення для багатьох стало сюрпризом, а для мене - новим викликом та можливістю втілити нові ідеї та важливі проєкти у культурі Вінниччини та України. Досвід маю, бажання й чимало цікавих задумів -  теж! – зазначив виконавець.

Артист також запевняє, що, ставши директором філармонії, не залишить музикантів і поєднуватиме роботу з виступами рідного гурту.

Віктору Бронюку 45 років. З початку повномасштабної війни він приєднався до ЗСУ, відслужив 14 місяців, а потім звільнився за сімейними обставинами як опікун батька. Зараз разом із гуртом дає благодійні концерти на підтримку військових. Найвідоміші хіти колективу: "Олені", "Вчителька", "Біла хмара, чорна хмара", "Білі троянди", "Сірожене пірожене", "Кацапи".