Нацполіція попередила про загрозу масованих ударів РФ 23 та 24 серпня

Під час святкування Дня незалежності ворог може завдати удару, а тому всім українцям варто бути обережними.

t.me/UA_National_Police

У День державного прапора та День Незалежності 23-24 серпня російські війська можуть завдати ракетних ударів по Україні. Всім українцям у ці дні варто виявляти підвищену обережність та не ігнорувати сигнали тривоги. Про це попередив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максим Ахрамєєв.

За його словами, всі підрозділи Нацполіції готові до забезпечення заходів посиленої безпеки під час Дня державного прапора та Дня Незалежності України. Як розповів Ахрамєєв, у забезпечення посилених заходів безпеки буде залучено наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Він наголосив, що в ці дні існує висока ймовірність нанесення країною-агресором численних ракетних обстрілів території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час повітряної тривоги та рекетної небезпеки.

Нацполіція також звертається до громадян з проханням  самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їх сигналів, не чіпати підозрілих предметів, повідомляти поліцію про порушення правопорядку.