Ольга Сумська висловилася про конфлікт із сестрою Наталією та племінником: Це боляче

Артистка висловилася про конфлікт із сім'єю старшої сестри.

instagram.com/khostikoiev

Акторка Ольга Сумська відреагувала на коментарі сестри Наталії про їхні розбіжності. У коментарі "ЖВЛ" артистка не стала розкривати причини сімейної сварки, але наголосила, що готова до діалогу, проте родичі не йдуть їй назустріч.

– Я мрію про це! Телефон завжди є на зв'язку. Де ці телефонні дзвінки, де повідомлення? Я відкрита до спілкування і завжди була. Я не знаю, чому так склалося, вірніше, я знаю, але не озвучуватиму, на відміну від родичів. Я не буду виправдовуватися, - уточнила Ольга.

Зірка також згадала неприємний інцидент із Наталією під час нагородження лауреатів Шевченківської премії. За словами Сумської, коли вона зайшла до зали перед церемонією та привіталася до сестри, та просто відвернула від неї голову.

– Нещодавно було нагородження Шевченківських лауреатів. У театрі Франка повна зала людей. Усі вже сидять, маю запрошення. Я заходжу до зали, сидить Наталія В'ячеславівна, Римма Зюбіна. Я їм: "Здрастуйте!". Всі вітаються, сестра не повертає голову, і все це бачать. Можна хоч кивнути, чи що. Як це можна сприймати? Це боляче! Я готова спілкуватися, я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене до цієї професії. Це моя друга мама, – поділилася актриса.

Відреагувала Сумська і на слова племінника В'ячеслава Хостікоєва, який нібито хотів примиритися з тіткою, але присоромив її через те, що дочка Ольги Антоніна Паперна, як і раніше, живе в Москві і не приїхала на похорон до бабусі. У відповідь акторка заявила, що Антоніна фізично не могла бути присутньою на прощанні через повномасштабну війну. Сумська присоромила племінника за подібні закиди, адже, за її словами, вона ховала маму своїми силами, коли його родини навіть не було на похороні.

– Це все неправда. Я не вірю у ці слова. Він дав інтерв'ю і так відверто про це говорити, апелювати до того, чому Тоня не була на похороні мами... Як Тоня може долетіти, якщо почалося повномасштабне вторгнення? Тоня прилетіла на один день ще тоді, 2021-го, на останній день народження мами, але чи був Слава на дні народження? На похороні не було їх. Ми ховали маму утрьох. Чому? У найстрашніший день ми мали бути разом, – зі сльозами на очах поділилася актриса.

Антоніна Паперна від початку повномасштабного вторгнення РФ не коментувала війну. У лютому 2024 року акторка поділилася анонсом серіалу "Постукай в мої двері в Москві", де вона виконала одну з головних ролей. Ольга Сумська неодноразово говорила, що спілкується з дочкою, але ця тема для неї дуже болюча.