На День Незалежності у Києві покажуть масштабний фотопроєкт про дітей-переселенців

У ньому покажуть 325 фотографій українських дітей.

suspilne.media

У Києві на  День Незалежності на ВДНГ (Національному комплексі "Експоцентр України") відкриється масштабний фотопроєкт про українських дітей, що постраждали від війни, — Children of War ("Діти війни"). Як пише «Суспільне», він буде розміщуватись у центральній частині комплексу.

Фотопроєкт буде представляти собою 325 фотографій дітей-переселенців зі сходу та півдня України, зроблених українськими фотографами Мариною Карпій та Сашою Мазуром.

- Проєкт — важлива платформа для підсилення голосів маленьких українців, яка передає емоційний тягар та фізичний вплив війни на невинні життя. Поділившись їхніми історіями з глобальною аудиторією, ми сподіваємося культивувати співчуття, розуміння та підтримку для цих відважних дітей і спільнот, в яких вони живуть, — зазначають організатори.

Відкриття експозиції відбудеться 24 серпня о 12:00 на ВДНГ. Долучитися до розкладання портретів дітей зможуть усі відвідувачі, що стане символом об'єднання та своєрідним перфомансом для підтримки акції. Аналогічну експозицію 24 серпня відкриють у Брюсселі у парку П'ятдесятиріччя.