Засновниця "Куражу" Альона Гудкова повертається з дітьми до України з Польщі

Засновниця одного із наймасштабніших благодійних заходів в Україні разом із родиною повертається до України.

instagram.com/gudkova_alyona

Засновниця благодійного фестивалю "Кураж" Альона Гудкова разом із дітьми повертається до України після двох років життя у Польщі. Про це Гудкова розповіла в Instagram.

- Ніщо не зупинить рішення, час якого настав. Ми з дітьми повертаємося до України. Не можуть жити тіло й душа в різних країнах. Не можна жити там, де не мріється.. Спонтанне, незаплановане, але дуже звільняюче рішення. У Варшаві залишається частина мого серця, вдячність місту та людям, яких я зустріла на своєму шляху. Але земля під ногами горить лише в одному місті. Вірю, що найтемніші часи іноді народжують справжнє світло. Щаслива, бо нарешті почуваюся впевнено і дуже розслаблено. І в мене багато мрій та планів, які я точно не хочу відкладати на потім, – написала Альона.

Після початку повномасштабної війни Гудкова разом із нащадками виїхала до Європи, а в серпні 2022-го тимчасово оселилася у Варшаві, де її старший син Матвій пішов до першого класу. Олена також має молодшого сина Івана. Одружена з бізнесменом Олександром Гудковим.

Проєкт Гудкової “Кураж” розпочав свою історію під назвою “Кураж Базар” у 2015 році та проходив на території артзаводу “Платформа”. Згодом оновлений "Кураж" почали проводити на ВДНГ та розширили програму, включивши музичні виступи, лекції та інші активності. 50 фестивалів за 7 років об'єднували різні теми – книги, поп-арт, джаз, електромузика та багато іншого. У жовтні 2021 року організатори заявили про безстрокові канікули через виселення з павільйону, а через 20 місяців благодійний захід провели на новій локації - у гастрохабі GARAGE.