Зірка "Щоденників вампіра" Кет Грем зустрілася з українськими дітьми у Будапешті

Артистка зустрілася з українськими дітьми, які залишили свої домівки через війну з РФ.

tiktok.com/katgraham_real

Американська акторка Кет Грем, яка знялася у серіалі "Щоденники вампіра", зустрілася з українськими дітьми, які залишили свої домівки через війну з РФ. Про це Кет повідомила у TikTok, опублікувавши кадри зустрічі, де танцює разом із дітьми.

- Добре провели час із дітьми в українському просторі у Будапешті. Вони навчили мене моєму першому танцю для TikTok, – підписала відео актриса.

Зустріч відбулася у рамках однієї із програм, запроваджених Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців. Раніше усі місії Грем були зосереджені на країнах Африки.

Кет Грем 34 роки. Вона акторка, співачка, модель і танцівниця. Почала свою кар'єру в 1998 році, знявшись у комедії "Пастка для батьків" з Ліндсі Лохан, пізніше взяла участь у зйомках фільму "Татові знову 17" із Заком Ефроном та "Сусідка по кімнаті". Найбільшу популярність їй принесла роль Бонні Беннет у серіалі "Щоденники вампіра".

@katgraham_real

Had the best time with kids at Russian space in Budapest Hungary! They taught me my first TikTok dance. Будь ласка, ми UNHCR сімей для підтримки, empowering і highlighting ці несприятливі діти і їх родини, які були схвалені для flee їхніх людей.

♬ original sound - katgraham