У "Резерві+" з'являться нові функції - відстрочка, облік у ТЦК при зміні місця проживання та рекрутинг

У Міноборони працюють над функціоналом, який дозволить автоматично ставати на облік у ТЦК, якщо військовозобов'язаний змінив місце реєстрації.

t.me/ministry_of_defense_ua

У додатку "Резерв+" незабаром з'являться нові функції - зокрема, призовники зможуть автоматично ставати на облік у ТЦК при зміні місця реєстрації. Про це розповів керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони України Олег Берестовий в ефірі телемарафону.

- Могли бути якісь проблеми із підтягуванням адреси реєстрації. Це дуже важливо, тому що з моменту останнього оновлення даних уже пройшло небагато часу й інші обставини могли скластися у військовозобов'язаного. Зробимо таку можливість актуалізувати місце проживання та інші контактні дані, якщо вони змінилися, - розповів Берестовий.

За його словами, у Міноборони також працюють над функціоналом, який дозволить автоматично ставати на облік у ТЦК та подати заявку на відстрочку. Остання функція буде корисна багатодітним батькам, студентам очної форми навчання, які отримують першу вищу освіту, громадянам із певною групою інвалідності.

Ще одна з нових функцій, яка має з'явитися невдовзі, – цифровий рекрутинг. Так, з'явиться можливість обирати бажані посади в ЗСУ, всі вони будуть агреговані. Можна буде пройти співбесіду та відбір у тому колективі, де хочете служити, додав представник Міноборони.