Львівський коледж став найпопулярнішим серед вступників за кількістю заявок

До цієї установи було подано найбільшу кількість заявок від абітурієнтів.

lviv.media

Львівський професійний коледж, що входить до складу Львівського національного університету природокористування, став найпопулярнішим навчальним закладом серед професійних коледжів за поданими заявами абітурієнтів. Про це повідомили на сайті Освіта.UA.

Загалом до списку увійшло 10 коледжів Львівської області. Передову позицію цього року посів Львівський професійний коледж Львівського національного університету природокористування, куди було подано 2676 заяв абітурієнтами, що вступають на базі 9-го та 11-го класів. На другому та третьому місцях опинилися житлово-комунальний професійний коледж Харківського національного університету міського господарства імені Бекетова та професійний коледж економіки, права та інформаційних технологій Західноукраїнського національного університету. Також до рейтингу увійшли такі львівські коледжі:

Як зазначено у повідомленні, станом на 16 серпня подано понад 316 тисяч заяв від тих, хто поступає на програми професійного молодшого бакалавра. З них понад 162 тисячі заяв подали абітурієнти на основі базової загальної середньої освіти (9 класів), а понад 116 тисяч – на основі повної загальної середньої освіти (11 класів). Заяви, що залишилися, подані абітурієнтами на основі дипломів кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста та професійного молодшого бакалавра.