Актора фільмів Тарантіно Майкла Медсена заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві

У Медсена з дружиною трапилася побутова сварка, під час якої вона викликала поліцію.

instagram.com/michaelmadsenofficial

Американського актора Майкла Медсена заарештували за звинуваченням у домашньому насильстві. Позов проти артиста подала до поліції дружина ДеАнна Медсен. Вона викликала правоохоронців невдовзі після опівночі у суботу, заявивши, що «чоловік штовхнув її та замкнув у будинку». Про це повідомляє Variety.

Незабаром після затримання 66-річний актор вніс заставу у розмірі 20 тисяч доларів і був звільнений з-під варти. Представник актора повідомив журналістів, у Медсена з дружиною трапилася побутова сварка.

- Це була суперечка між Майклом і його дружиною, яка, як ми сподіваємося, вирішиться позитивно для них обох, - зазначив представник Медсена.

Артист не вперше має проблем із поліцією. У 2012 році Медсена заарештовували після конфлікту зі своїм неповнолітнім сином, якого він застав за вживанням наркотиків, але був пізніше відпущений під заставу. Він також двічі потрапляв у відділення поліції за водіння у нетверезому стані.

Медсен прославився завдяки зйомкам у фільмах Квентіна Тарантіно: "Скажені пси", "Донні Браско", "Вбити Білла", "Місто гріхів", "Одного разу... в Голлівуді", а також у картині про Джеймса Бонда "Помри, але не зараз".

Актор тричі був одружений. Раніше він жив у шлюбі зі зведеною сестрою співачки Шер Джорджанною ЛаП'єр. Після розлучення пари пішов під вінець з Джанін Бісіньяно, яка народила йому двох синів. Втретє він одружився з колишньою дружиною музиканта групи Stray Cats Браяна Сетцера ДеАнне Морган. Подружжя має трьох дітей.