У Секторі Гази знайшли тіла шести заручників-ізраїльтян, викрадених ХАМАС на початку війни

Всім загиблим близько 80 років.

Hatem Khaled/reuters

Ізраїль виявив тіла шести заручників, викрадених ХАМАС із кібуцу Нір Оз ще на початку війни - 7 жовтня. Загиблих знайшли вночі у Секторі Гази, коли бойовики атакували Ізраїль, пише Haaretz.

Одним із загиблих полонених є 79-річний Авраам Мундер, тіло якого знайшли в Хан-Юнісі. За словами племінника Мундера Еяля Мора,  тіло дядька було знайдено в тунелі на півдні Гази, і що він, як вважають, помер у березні. Причину смерті родині ще не повідомили, оскільки влада чекає висновку аутопсії.

Друге тіло належить 80-річному Хаїму Перрі, якого викрали у перший день війни. Його знайшли в Секторі Гази.  Перрі жив у тунелях ХАМАС протягом кількох місяців, поки його не вбили в полоні.

Третій  виявлений заручник – 80-річний Йорам Мецгер, смерть якого була підтверджена в червні. Його дружину Тамар (Тамі) Мецгер теж викрали, але звільнили в листопаді.

Інші двоє знайдених - Надав Поплвелл і Ягев Бухстаб, теж перебували у полоні з 7 жовтня. Шостого загиблого - Алекса Данцига - утримували в Газі. Його загибель ЦАХАЛ підтвердив ще у липні, заявивши, що він був убитий кількома місяцями раніше.