Jerry Heil стала членом академії звукозапису "Греммі"

Співачка стала третьою українкою, яка поповнила список членів академії мистецтва та звукозапису.

instagram.com/thejerryheil

Співачка Jerry Heil стала членом академії мистецтва та науки звукозапису "Греммі". Радісною новиною артистка поділилася із підписниками у своєму Telegram-каналі.

– Щоб отримати можливість подати трек на премію, ти мусиш пройти верифікацію, заповнивши незчисленну кількість сторінок, вказавши свою освіту та здобутки. Я почала цей процес ще взимку і мусила чекати аж до липня на відповідь. Ще місяць я чекала, щоб розповісти щасливу новину вам: верифікація відбулася — і наступний крок спрогнозувати нескладно, - уточнила зірка.

Тепер співачка зможе визначати номінантів та переможців "Греммі", пропонувати поправки до офіційних правил та керівництва премії, включаючи пропозиції щодо нових категорій та суттєві зміни у вже існуючих категоріях. Вона також може подавати свої пісні на премію.

Jerry Heil – не перша артистка, яка стала членом академії. У жовтні 2021 року співачка та скрипалька Ассія Ахат увійшла до списку музикантів з усього світу, які приєдналися до голосування. У червні 2023 року членом академії стала  Тіна Кароль.

Jerry Heil - співачка та блогер. Їй 28 років. Родом із Василькова. Стала відомою після виходу кліпу на пісню "Охорона, відміна" на YouTube. У липні 2023 року артистка створила власний музичний лейбл NOVA Music. У травні 2024 року у дуеті з Alyona Alyona представляла Україну на Євробаченні-2024 у Мальмі, де посіли третє місце. Найвідоміші її пісні: "Вільна коса", "KUPALA", "МОСКАЛЬ_НЕКРАСІВИЙ" (ГІТЬ З УКРАЇНИ), "Рідні мої", "Мрія".