Ведучий телеканалу "ДІМ" Слава Дьомін відповів, чи має броню від мобілізації

Шоумен розповів, чи має броню від телеканалу, де працює телеведучим.

Український інтерв'юер Слава Дьомін зізнався, чи має броню від мобілізації від телеканалу "ДІМ", де працює ведучим проєкту "Муз_Тренд". У коментарі програмі "Ранок у великому місті" шоумен зазначив, що не заброньований, оскільки працює із мовником на контрактній основі.

- Я не маю трудової книжки на телеканалі. Я як ФОП виступаю, і вони мені просто оплачують мої послуги. Тому я не є офіційним працівником каналу. Тому я не заброньований, - уточнив шоумен.

Раніше Дьомін заявляв, що не всі чоловіки мають бути на війні. За його словами, є професії, в яких не так легко замінити чоловіка на жінку. Радіоведучий також не підтримує ідею мобілізації працівників ДСНС та медиків. Дьомін вважає, що вони потрібні на місцях, адже виконують дуже важливу роботу.

У червні телеведучий зізнався, що кілька разів ходив до ТЦК, проте так і не оновив своїх даних через великі черги. Як пояснив Слава, він не має часу стояти по три-чотири години в чергах.

Славі 39 років. Він працює на радіостанції "Люкс FM", раніше був ведучим шоу "Ранок з Україною". У січні 2021 року розлучився із дружиною Ксенією після 13 років спільного життя. Від цього шлюбу Демін має сина Владислава.